Hola, soc el Raül Fornell, artista multimèdia.

A principis de l’any 2004 vaig crear L’Estudi Creatiu Inèrcia on ens hem dedicat amb passió i sorpreses a fer tot tipus de feines de disseny, desenvolupament i multimèdia.

M’agrada dissenyar, dibuixar, programar i animar. I procuro fer de tot i no parar mai d’aprendre ni experimentar.

Com a programador, vaig començar amb Visual Basic. Les primeres feines les vaig fer amb Director, desprès durant molts anys he treballat amb Flash, ActionScript 1, 2 i 3, el meravellós Flash Develop i ara recentment amb Scaleform per Unreal.

Les primeres webs les feia amb el Notepad de Windows i html pelat. Amb el temps i sentit comú he après php, js, MySql, Wordpress, Drupal, Symfony, Angular js, JQuery, Sass, Bootstrap, Composer, Grunt, Jekyll, etc. Son tants que no acabaria mai de posar-los tots. M’agrada tant el frontend com el backend.

He treballat per a grans empreses, universitats i agencies, com per exemple Unilever, Novartis, UPF, UAB, Almirall, Ogilvy, Columna Colors, l’Agència Catalana de Consum, Bayer, Nestlé, Kraft, Granini, Puig, Torres i amb la mateixa cura per clients petits i particulars.

Busco projectes estimulants i enriquidors, si son difícils millor. I al meu web procuro posar les coses que faig pel meu compte o que simplement m’agrada mostrar.

Si et vols posar en contacte amb mi, m’encantarà que xerrem.

Pots escriure’m a l’adreça hola@raulfornell.com